Links

lIMBURG VAKANTIEGIDS 2017
Altijd welkom in Limburg 
 

Dé complete gids voor jouw vakantie of daguitstap in Limburg. Met een overzicht van alle toeristische attracties, nieuwe belevingen, kindvriendelijke uitstapjes, micro-avonturen, logeeradresjes, smakelijke tips, …
Een gids van 300 pagina’s boordevol inspirerende foto’s aangevuld met praktische informatie, maar ook reportages, fiets- en wandelroutes, tips… 
Haal hem gratis af bij Toerisme Borgloon. 
Kun je niet wachten dan vind je via volgende link alvast de digitale versie.
Lees hier meer over de Limburg Vakantiegids 2017

TOERISME LIMBURG APPS

De Bloesem & Oogst app bevat filmpjes, fietsroutes, logeeradresjes en het volledige fruitprogramma. Ideaal om je vakantie te plannen en vooraf een blik te werpen achter de schermen van de fruitbedrijven, wijndomeinen en veilingen. Eens ter plaatse blijft deze app jouw metgezel tijdens je uitstapjes in de fruitstreek. 
Lees hier meer over het downloaden van de app.


TOERISME LIMBURG

Limburg, de groenste provincie van Vlaanderen.
Een regio met een afwisselend landschap, boeiende steden en dorpjes en misschen wel de meest gastvrije bevolking van België. Limburg ontdek je best in alle rust: met de fiets, te voet, te paard - en dat het hele jaar door. Elk seizoen heeft hier nu eenmaal zijn eigen charme.  Veel plezier op je ontdekkingstocht.
Lees hier meer over toerisme Limburg
DE LIMBURG VAKANTIEPLANNER

Eenvoudig je trip naar Limburg plannen.
Met de Limburg Vakantieplanner kan je eenvoudig een leuk en verrassend vakantieplan samenstellen.   Je kan kiezen uit een groeiend aanbod aan bestaande plannen, verblijfsmogelijkheden, attracties en evenementen. Zo maak je makkelijk en eenvoudig een persoonlijk Vakantieplan.
Lees hier meer over de Limburg Vakantieplanner


 
 
 

ONLINE FRUITKALENDER

Online FruitkalenderOp zoek naar activiteiten in de bloesem- en oogstperiode?
Neem dan even een kijkje op de "online fruitkalender" van Toerisme Limburg. 
Lees hier meer over de Online Fruitkalender

UIT IN VLAANDEREN

UiT is cultuur en vrije tijd voor een breed publiek.  
Dicht om de hoek en in heel Vlaanderen, van opera tot chirofuif en van amateurtheater tot tentoonstelling.  Met een warm hart voor kinderen, die met Vlieg als gids probleemloos de weg vinden naar de leukste doe- en kijkactiviteiten.  Uit vindt u op UiTinVlaanderen.be.
Lees hier meer over UiT in Vlaanderen


LOGEREN IN VlAANDEREN

Het logiesboek 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2017' staat weer boordevol nieuwe tips om je te laten verwennen aan de kust, op het platteland of in de stad. 
Geïnteresseerd? Kom het boek dan gratis afhalen op onze Dienst Toerisme of bestel het via volgende link "Bestelformulier logiesboek"Vlaanderen Vakantieland 2017


VLAANDEREN VAKANTIECHEQUE

Met de Vakantiecheque kan je een verblijf boeken bij één van de 700 gastvrije logies. Je kiest de waarde van de Vakantiecheque(s) op basis van volgende bedragen: 35, 50 en 100 euro. Zo geef je steeds een cadeau op maat.
Geïnteresseerd?  Bestellen kan via volgende link "Vlaanderen Vakantiecheque".Vlaanderen Vakantiecheque 2017

TOP
afdrukken