Afdrukken

Links

lIMBURG VAKANTIEGIDS 2018
Altijd welkom in Limburg 
 

Vakantiegids2018Dé gids voor een vakantie of daguitstap in Limburg. Meer dan 300 inspirerende pagina’s boordevol foto’s, toppers, nieuwe belevingen, kindvriendelijke uitstapjes, streekspecialiteiten, smakelijke tips en logeeradresjes, maar ook reportages, fiets- en wandelroutes, recepten, … Kortom allemaal ideetjes om volop te proeven van de Limburgse gastvrijheid én gastronomie, het centrale thema van deze editie. Nieuw in deze gids zijn 10 ambassadeurs (social media influencers) die hun persoonlijke tips delen, de Gault&Millau tips voor kids en 10 kant-en-klare fietslussen. 

Haal hem gratis af bij Toerisme Borgloon .
Kun je niet wachten? Surf naar http://www.altijdwelkominlimburg.be/reading en blader door de digtale versie.

TOERISME LIMBURG

Limburg, de groenste provincie van Vlaanderen.
Een regio met een afwisselend landschap, boeiende steden en dorpjes en misschen wel de meest gastvrije bevolking van België. Limburg ontdek je best in alle rust: met de fiets, te voet, te paard - en dat het hele jaar door. Elk seizoen heeft hier nu eenmaal zijn eigen charme.  Veel plezier op je ontdekkingstocht.
Lees hier meer over toerisme Limburg
DE LIMBURG VAKANTIEPLANNER

Eenvoudig je trip naar Limburg plannen.
Met de Limburg Vakantieplanner kan je eenvoudig een leuk en verrassend vakantieplan samenstellen.   Je kan kiezen uit een groeiend aanbod aan bestaande plannen, verblijfsmogelijkheden, attracties en evenementen. Zo maak je makkelijk en eenvoudig een persoonlijk Vakantieplan.
Lees hier meer over de Limburg Vakantieplanner


 
 
 

ONLINE FRUITKALENDER

Op zoek naar activiteiten in de bloesem- en oogstperiode?
Neem dan even een kijkje op de "online fruitkalender" van Toerisme Limburg. 
Lees hier meer over de Online Fruitkalender

UIT IN VLAANDEREN

UiT is cultuur en vrije tijd voor een breed publiek.  
Dicht om de hoek en in heel Vlaanderen, van opera tot chirofuif en van amateurtheater tot tentoonstelling.  Met een warm hart voor kinderen, die met Vlieg als gids probleemloos de weg vinden naar de leukste doe- en kijkactiviteiten.  Uit vindt u op UiTinVlaanderen.be.
Lees hier meer over UiT in Vlaanderen


LOGEREN IN VlAANDEREN

Vakantieland 2018Het logiesboek 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2018' staat weer boordevol nieuwe tips om je te laten verwennen aan de kust, op het platteland of in de stad. 
Geïnteresseerd? Kom het boek dan gratis afhalen op onze Dienst Toerisme of bestel het via volgende link "Bestelformulier logiesboek"

VLAANDEREN VAKANTIECHEQUE

Met de Vakantiecheque kan je een verblijf boeken bij één van de 800 gastvrije logies. Je kiest de waarde van de Vakantiecheque(s) op basis van volgende bedragen: 35, 50 en 100 euro. Zo geef je steeds een cadeau op maat.
Geïnteresseerd?  Bestellen kan via volgende link "Vlaanderen Vakantiecheque".Vakantieland 2018

TOP
afdrukken