De Borgloon App

De Borgloon App: nu gratis te downloaden op jouw smartphone!

Communicatietechnieken staan niet stil. Om op een snelle en laagdrempelige manier met de inwoners van Borgloon te kunnen communiceren, ontwikkelden we de gloednieuwe Borgloon App.

Wil je een defecte straatlantaarn melden, de afvalkalender nog even checken, de openingsuren van het Administratief Centrum controleren, op de hoogte blijven van de nieuwste evenementen van jouw vereniging of de laatste promoties van jouw favoriete lokale handelaar? Voortaan kan dit allemaal via de Borgloon App!

De Borgloon App is nu gratis te downloaden in de Google Play Store (Android) en in de App Store (Apple). Let op: de applicatie werkt het best op de smartphone!

Hieronder doen we alvast enkele functionaliteiten van de applicatie uit de doeken:

Nieuws
Via het 'Nieuws'-menu in de app blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de stadsdiensten en alle lokale handelaars en verenigingen die in de app aanwezig zijn.

Berichten 
Heb je een meldingskaart of een bericht verstuurd naar de stadsdiensten, dan vind je onder 'Berichten' deze conversaties terug.

Meldingskaart 
Heb je in het straatbeeld een defecte straatlantaarn, een losliggende stoeptegel of een ander probleem opgemerkt en wens je dit te melden aan de stadsdiensten? Dan kan je via de app een 'Meldingskaart' versturen. Optioneel kan je zelfs jouw smartphone de exacte locatie laten bepalen en een foto van het probleem meesturen.

Afvalkalender
Ben je jouw papieren afvalkalender per ongeluk kwijt geraakt? Geen paniek, via de afvalkalender in de app kom je meteen te weten wanneer de volgende ophaalronde op jouw adres doorgaat en welke afvalfractie dan wordt opgehaald. De app kan je zelfs een herinnering sturen, zodat je zeker het afval niet vergeet buiten te zetten!

Agenda
Via deze handige koppeling met de 'Uit in Borgloon-agenda' ben je meteen op de hoogte van alle evenementen, workshops ,... die in Borgloon gepland zijn en die in de Uit-kalender opgenomen zijn.

Stadsdiensten
Hier vind je praktische info over de stadsdiensten. Vanuit dit menu kan je rechtstreeks naar de stad bellen of via mail een vraag stellen. We proberen je zo vlug mogelijk verder te helpen.

Handelaars
Blijf op de hoogte van de laatste promoties van de lokale handelaars, bestel iets in de winkel of reserveer een tafeltje op restaurant.

Verenigingen
Blijf op de hoogte van de geplande evenementen van de Loonse verenigingen.

Zorg
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van allerhande zorginstellingen in Borgloon.


Loonse handelaars, verenigingen of mensen/bedrijven uit de zorgsector kunnen zich registreren om met hun zaak of vereniging gratis aanwezig te zijn in de Borgloon App. LEES HIER MEER OVER HET REGISTRATIEPROCES.

afdrukken