Seniorenfeest 2017

Optreden van
Guy Neve en Phil Kevin
Showballet "ShowCase"
Accordeonist Johan Veugelers
presentatie Eddy Herman

Guy Neve
Guy Neve brengt een gevarieerd repertoire van de grootste hits uit de jaren 60-70 met mooie toepasselijke teksten, volledig in harmonie geschreven op zijn warme stem.

Hij is een erg graag geziene gast op MENT en mag zich de trotse winnaar noemen van De LOFTROMPET voor ‘Best Verkochte Nederlandstalige CD’ via Reuze Keuze in 2016, uitgereikt door MENT en VLAPO.

Guy neve kende zijn doorbraak in 2016 met deze cd ‘VITAAL’ en zijn hits ‘Je eerste grote liefde’, ‘Laura’, ‘Ik was nog nooit in Saint-Tropez’ ea. Deze zijn nog steeds te bewonderen op MENT of via zijn website.

Guy Neve staat garant zijn veen optreden vol ambiance, passie en dynamiek met vlotte meezingers, prachtige ballades en golden oldies.

Phil Kevin 
Phil Kevin doet het weer !
27 jaar geleden, toen VTM uitpakte met hun topprogramma “Tien om te zien” kwam er een jonge kerel tevoorschijn,eentje met lange blonde krulharen. Een ganse zomer lang, stond hij week na week in “Tien om te zien” met zijn monsterhit “KOMAAN EN DOE HET”! Voor elke krul in zijn haar, waren er wel honderden fans.
Nu 26 jaar later, is deze kerel een man geworden, en nog steeds in topconditie. Hij neemt ook nog steeds een leidende functie voor zich in de dansschool die hij destijds in 1993 startte in St-Truiden, zijn geboortestad.

Johan Veugelers


Johan is al enkele jaren actief in de muziekwereld en heeft in die tijd een aardige CV bij elkaar gesprokkeld. Als drummer zorgde hij voor de nodige beats bij artiesten als Ilse Delange, Paul de Leeuw, Roel Vanvelzen, Caro Emerald en Alain Clark.

In februari 2011 maakt het drumstel plaats voor het accordeon want vanaf dat moment maakt Johan deel uit van het succesvolle accordeon-duo The Sunsets Hiermee scoort hij de ene na de andere nummer 1 hit in België met ondertussen meer dan 140.000 verkochte albums. Ook speelde hij het accordeon in op het album van Frans Bauer en bracht singles uit met o.a. Django Wagner, Frans Bauer en Sam Gooris.

Begin 2014 maakt Johan in België zijn solo-debuut. “Aan alle mooie meiden”, “Vlaamse Nachten”, “Ik was nooit een Casanova”, “Hey jij”. Het zijn stuk per stuk meezingers die we het afgelopen jaar van Johan Veugelers te horen kregen. Met zijn laatste nieuwe single “Hou me vast” durft Johan nu ook gevoelige snaar te raken. Hij heeft al menig feesttenten en festivals op zijn kop gezet met zijn aanstekelijk repertoire van herkenbare meezingers waarbij hij de combinatie met zijn accordeon zoveel mogelijk opzoekt.

Showballet SHOWCASE

Het showballet van oa The Stage, Het Witte Paard, Showkriebels Clown Rocky. Deze show combineert nummers zoals ‘Grand Opening’, ‘Touch of Lido’, of nog ‘Final Panache’ met prachtige pluimenpanaches, met een mooie wals om bij weg te dromen, een duivels ritme tijdens ‘Ay Caramba’, een vrolijke ‘Charleston’ of ‘Casino’ waar lustig wordt gedanst, alsook de onvermoeibare dansers in een originele ‘French CanCan’

VRIJDAG 29 SEPTEMBER 2017

G.C. PANISHOF BOMMERSHOVEN


* Aanvang optreden: 14.00 u. - deuren open vanaf 13.00 u.
* Toegang € 5 (koffie en taart inbegrepen)

* Kaarten te bekomen vanaf 1/8/2017

bij de plaatselijke seniorenvereniging
of Administratief Centrum - Speelhof (tijdens de openingsuren)
Sociaal Huis - OCMW gebouw - Graethempoort 3A - 012 39 83 68

afdrukken