Een grote dank je wel voor de vrijwilligers

  • 6 juli 2021

Wie al voor een eerste of tweede prik naar het vaccinatiecentrum in Borgloon geweest is, kan beamen dat alles daar op wieltjes loopt. Bij aankomst loodst een parkeerwachter je duidelijk naar de ingang waar je opgewacht wordt door een steward die je temperatuur neemt. Vervolgens word je ingeschreven en stelt een verpleegkundige je een aantal vragen over je gezondheidstoestand. Daarna krijg je je prik en wordt dit geregistreerd. Ten slotte wacht je een kwartiertje in de rustruimte, zodat een arts kan opvolgen of er eventuele bijwerkingen zijn. Tussen elke stap wordt alles netjes ontsmet.

Heel dit proces wordt begeleid door een sterk team van vrijwilligers. Zij zijn volledig op elkaar ingespeeld en leveren echt fantastisch werk.

De besturen van de verschillende gemeentes hielden eraan om hun grote blijk van waardering persoonlijk aan elke vrijwilliger over te maken en stuurden hen een complimentenkaartje. We kunnen het niet genoeg zeggen: bedankt voor jullie aanhoudende inzet en om zo actief mee te werken aan het verslaan van het virus.

Wil jij ook als vrijwilliger meedraaien in het vaccinatiecentrum in Borgloon? Meld je dan aan via personeelborgloon@elzhaspengouw.be en vermeld erbij of je kandidaat bent voor een medische of niet-medische functie.