Lokale economie tijdens de crisis

  • 3 april 2020

Social distancing bollen

Ze zijn al her en der te spotten in ons straatbeeld: de social distancing bollen van UNIZO Heers-Borgloon! Om de opgelegde maatregelen rond social distancing nog beter te laten uitvoeren hebben zij een 'bollensysteem' ontwikkeld. Door de stickers op de vloer te kleven blijft men op een veilig afstand van elkaar. De bollen zijn voorzien van leuke teksten worden gratis ter beschikking gesteld voor alle ondernemers, lid of geen lid.

Wil jij ook social distancing bollen?

  • stuur dan een mail naar eric.dupain@unizo.be met vermelding van het aantal en je adres
  • kies de tekst
  • ook als jouw winkel nu niet open is kan je er bestellen, aangezien sociale afstand houden nog een tijdje ingeburgerd zal blijven
  • de bollen hebben een diameter van 30 cm en moeten aangebracht worden op een 'propere' ondergrond

Affiche

Ter ondersteuning voor onze handelaars ontwikkelde UNIZO Heers-Borgloon ook een affiche. Hiermee kan je aangeven hoeveel klanten toegelaten zijn in jouw winkel/onderneming en tegelijkertijd worden de veiligheidsmaatregelen herhaald.
Je kan de affiche:

Ondernemerslijst

De coronacrisis treft iedereen in ons land erg hard, niet het minst de lokale zelfstandigen en handelaars. Check de ondernemerslijst op de facebookpagina van UNIZO Heers-Borgloon en ontdek bij welke handelaars je tijdens deze crisis terechtkan. 

Steun onze lokale ondernemers en koop lokaal!

 

unizo unizo