Mijn Bibliotheek

'Mijn Bibliotheek' is een online toepassing waarmee je jouw uitleningen kan verlengen en materialen kan reserveren van bij je thuis.

Als je aan de slag wil gaan met Mijn Bibliotheek, dien je je hiervoor eerst eenmalig te registreren. Surf daarvoor naar onze catalogus en klik rechts bovenaan op de knop 'Aanmelden bij Mijn Bibliotheek'. Hier kan je je registreren via de volgende stappen:

  1. Maak een profiel aan;
  2. Koppel je lidkaart aan je profiel;
  3. Voeg lidmaatschappen van gezinsleden of andere bibliotheken toe.

Wanneer de registratie achter de rug is kan je onder andere aan de slag met het verlengen van uitgeleende materialen, het reserveren van materialen en het raadplegen van jouw leenhistoriek.

Verlengen

Het is mogelijk om de materialen die je hebt uitgeleend éénmaal te verlengen voor een termijn van vier weken. Je kan dit in de bibliotheek doen aan de zelfscan of door dit telefonisch of per mail aan te vragen bij de bib, maar je kan het via Mijn Bibliotheek ook van bij jou thuis.

Let op! Je kan niet verlengen indien het materiaal reeds door iemand anders werd gereserveerd.

Reserveren

Wil je iets ontlenen, maar is het op dat ogenblik in bezit van iemand anders? Dan kan je via Mijn Bibliotheek het gewenste materiaal reserveren. Per object dat je reserveert, betaal je hiervoor een kost van € 1,00.

De lener die het object op dat moment in zijn bezit heeft, kan dit na jouw reservatie ook niet meer verlengen. Zodra het materiaal weer in de bibliotheek aanwezig is, krijg je een mailtje dat het door jou uitgeleend kan worden. Je kan het gereserveerde item dan aan de balie van de bibliotheek komen ophalen.

contact-icon

Contactinformatie

Bibliotheek
Speelhof 15
3840 Borgloon
België
012 74 27 39
012 74 59 17
Gesloten
14:00 - 18:00
14:00 - 18:00
09:00 - 12:00
14:00 - 18:00
10:00 - 13:00
Gesloten
Warning 1 mei gesloten