Organiseer je een evenement? Meld dit via het evenementenformulier!

  • 9 januari 2020

Organiseer je een evenement in Borgloon? Een klein buurtfeest of een festival? Een fuif, doortocht, sportdag, schoolfeest of wedstrijd? Vergeet dan zeker niet tijdig een evenementenformulier in te dienen!

Het evenementenformulier invullen is één van de eerste stappen die je zet. Dit formulier is tevens een goede checklist voor elke organisator. Het helpt je na te denken over elke stap die je dient te ondernemen.

Wil je rekenen op deskundig advies en een vlotte afhandeling van je aanvraag? Dien dit formulier dan volledig en correct ingevuld minimum 2 maanden voor je evenement in.

Nadat je je evenementenformulier hebt ingevuld, zal het stadsbestuur advies inwinnen bij de veiligheidsdiensten en beslissen of het evenement kan doorgaan. Het kan zijn dat het evenement enkel mag doorgaan indien er bijkomende maatregelen worden genomen. In bepaalde gevallen kan het ook zijn dat je geen toelating krijgt. Dit wordt dan gemotiveerd.

Het evenementenformulier vind je hier terug op de website. Je kan het ook op papier afhalen bij de vrijetijdsdiensten of je kan het per mail aanvragen en indienen via evenementen@borgloon.be. Op de website vind je ook een handig online exemplaar dat je meteen op je pc kan invullen.

Heb je vragen of hulp nodig bij het invullen van het evenementenformulier? De medewerkers van de vrijetijdsdiensten helpen je graag bij het vervolledigen van je formulier.

contact-icon

Contactinformatie

Evenementen
Administratief centrum Kanunnikenhuis
Speelhof 10
3840 Borgloon
België
09:00 - 12:00
Enkel op afspraak
14:00 - 19:00
Enkel op afspraak
09:00 - 12:00
Enkel op afspraak
14:00 - 16:00
Enkel op afspraak
09:00 - 12:00
Enkel op afspraak
14:00 - 16:00
Enkel op afspraak
09:00 - 12:00
Enkel op afspraak
Gesloten
Gesloten