Q-wat? QVAX!

  • 13 april 2021

Vanaf vandaag starten 34 vaccinatiecentra, ook het vaccinatiecentrum regio Borgloon, met het gebruik van QVAX: een reservesysteem voor online inschrijvingen om vrijgekomen vaccinatieplaatsen snel in te vullen.

Wil jij je aanmelden op de lijst van QVAX? Ga naar www.qvax.be. Als jij je vorige week hebt ingeschreven op QVAX.be, dan moet je dat niet opnieuw doen. Als je al geregistreerd bent, kijk dan regelmatig je beschikbaarheden na en pas aan indien nodig.

Voor meer informatie over QVAX, kan je surfen naar www.laatjevaccineren.be/inschrijven-op-de-reservelijst-van-een-vaccinatiecentrum-qvax.

De mensen op de reservelijst worden opgeroepen in dalende leeftijd, zoals voorzien in de vaccinatieplanning, en dus niet op basis van wie zich eerst heeft ingeschreven. Benieuwd of jij als risicopatiënt eventueel versneld wordt opgeroepen? Neem een kijkje op www.myhealthviewer.be.

  • Wist-je-dat… Deze week de mensen met het geboortejaar 1945 en 1946 hun vaccin krijgen en de week erna degenen met het geboortejaar 1947 volgen? Elke week een stapje dichterbij!
banner vaccinatiecentrum