Steeds meer Haspengouwse fruittelers diversifiëren door wijnranken aan te planten, onder meer omwille van het wijzigende klimaat. Jerom Winery, opgericht door Jerom Houben, maakt van deze druiven duurzame kwaliteitswijnen.
Samen werken de Haspengouwse fruittelers en Jerom Winery aan gezonde, residu-arme wijnen die bovenal héél erg lekker zijn. Jerom kreeg van zijn vader, prof. Dr. Ghislain Houben, wijnbouw als het ware met de papfles mee. Vandaag runnen zij samen domein Hoenshof. Zij wonnen meermaals de verkiezing ‘Beste Belgische Wijn’.
Proef Jerom’s wijnen van 28 maart tot 28 juli in de Loonse Loungebar 66, Helshovenstraat 18, Borgloon.
Contact
Jerom winery, Helshovenstraat 18, Borgloon.
28 maart tot 31 oktober 2023.
Ma - Di - Wo - Vr - Za: 13.00 u. - ... | Do: gesloten | Zo: 11.00 u. - ...
Enkel op afspraak
E-mail: jerom@jeromwinery.be
Facebook/Instagram: @jeromwinery
Altijd welkom
Beleef een virtuele rondleiding en ontdek hoe onze wijnen gemaakt worden. Vraag ook naar onze wandelkaart en verken onze wijngaarden.
Groepen (vanaf 10 pers.)
Groepen kunnen een begeleide degustatie aanvragen via de website: jeromwinery.be.