Vacature personeelsdeskundige (junior) Hulpverleningszone Zuid-West Limburg

  • 18 januari 2021

Hulpverleningszone Zuid-West Limburg heeft een openstaande vacature voor een personeelsdeskundige, om onze personeelsdienst verder te versterken. De hulpverleningszone telt meer dan 600 medewerkers, zowel operationele brandweerlieden en hulpverleners-ambulanciers als technische en administratieve medewerkers.

Een mooie uitdaging op vlak van loon- en personeesadministratie!

Voor de ondersteuning van de personeelsdienst zoekt Hulpverleningszone Zuid-West Limburg een deskundige personeels- en loonadministratie. Solliciteren voor deze functie kan tot en met 25 februari 2021. De aanwervingsproef bestaat uit een schriftelijk en een mondeling examen.

Inhoud van de functie

De personeelsdeskundige is samen met de expert loonadministratie verantwoordelijk voor het uitwerken en uitvoeren van de personeels- en loonadministratie van alle medewerkers van de hulpverleningszone. Denk bijvoorbeeld aan loonvoorbereidingen, controle maandelijkse prestaties en ingeven in het loonsysteem, opvolgen pensioendossiers, opvolgen maaltijdcheques en fietsvergoeding, tijdsregistratiesysteem ….

Aanspreekpunt personeel

In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor zowel je collega’s als voor externe instanties waarmee de hulpverleningszone samenwerkt. Denk aan het sociaal secretariaat, kinderbijslagfonds, arbeidsongevallenverzekering, mutualiteiten, vakorganisaties, … . Daarnaast geef je als personeelsdeskundige ook ondersteuning bij de verschillende aspecten van de loopbaan van medewerkers, bv. einde loopbaan, in- & uitdiensttreding, deeltijdse tewerkstelling, verlofberekening, ... .

Sollicitatievoorwaarden

Om geldig te kunnen solliciteren, moet je als kandidaat wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet je over een bachelordiploma ‘Sociaal Werk’, richting Personeelswerk/Human Resources beschikken. Een 2-tal jaar ervaring in een vergelijkbare functie is een echte meerwaarde. Beschikken over een rijbewijs B om je af en toe te verplaatsen naar de 8 vestigingen is een must, net zoals een recent bewijs van goed gedrag en zeden.

Aanbod

Hulpverleningszone Zuid-West Limburg biedt jou een boeiende en gevarieerde job bij de brandweer (voltijds of 4/5de tewerkstelling).  Je krijgt de mogelijkheid om vorming te volgen en je kan gebruik maken van flexibele werktijden. Daarnaast bieden ze jou extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, fietsvergoeding, groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering (na 1 jaar). Jouw toekomstige plek van tewerkstelling is de nieuwe brandweerkazerne in Hasselt (Zwarte-Brugstraat 1).

Jouw competenties

De hulpverleningszone – met brandweer- en ziekenwagendiensten verspreid over 8 posten – hecht heel veel belang aan een aantal waarden en competenties, zoals loyaliteit, plichtsgevoel, integriteit en een bepaalde mate van kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn. Ook flexibiliteit (bv. af en toe avondwerk) en teamwork zijn competenties die hoog ingeschat worden.

Gedetailleerde vacature downloaden

Alle competenties worden opgesomd in de bijlage van de uitgebreide vacature ‘Deskundige Loon- en Personeelsadministratie’, die je hier kunt downloaden. Ook de uitgebreide functiebeschrijving en alle details rond de sollicitatievoorwaarden en aanwervingsprocedure vind je hierin terug. Kandidaten solliciteren uitsluitend via het sollicitatieplatform en dit uiterlijk op 25 februari 2021, 23.59 u.