Vaccinatieteller regio Borgloon

  • 25 mei 2021

Het vaccinatiecentrum regio Borgloon zit in fase 2 van de vaccinatiestrategie en vaccineert momenteel 65-plussers, risicopatiënten, zwangere vrouwen en personen met essentiële beroepen.

In het vaccinatiecentrum regio Borgloon zijn normaal alle 65-plussers aan de beurt geweest. Personen met geboortejaar 1956 of vroeger die nog geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen contact opnemen met de helpdesk 011 49 49 01 of vaccinatiecentrum@borgloon.be (van maandag tot zaterdag van 8.00 tot 20.00 u.).

Deze week en volgende week worden voornamelijk risicopatiënten en zwangere vrouwen gevaccineerd.

Pas daarna start fase 3 en vaccineren we de brede bevolking, startende vanaf geboortejaar 1957 of later. Bij de import van de te vaccineren personen zien we op 8 juni de geboortejaren 1957-1962 verschijnen. Dit betekent dat de risicopatiënten dan gepasseerd zijn en we verder gaan met de brede bevolking, met in eerste instantie de 60-plussers.

vaccinatieteller

Volg je de cijfers graag op de voet? Op www.laatjevaccineren.be/vaccinatieteller kan je de vaccinatiegraad per gemeente en provincie raadplegen.

Heb je algemene vragen over het vaccin, praktische vragen over het vaccinatiecentrum of jouw vaccinatiemoment? Stel ze aan de helpdesk van het vaccinatiecentrum:

Samen doorprikken we de coronabubbel!