Vaccinatieteller regio Borgloon

  • 22 juni 2021

Spectaculaire schommelingen tussen de vaccinatiegrafieken van 6 juni en 21 juni 2021. Positief nieuws! Want het aantal personen die nog geen spuitje hebben gekregen in het vaccinatiecentrum regio Borgloon is op 2 weken tijd van 46,64%  gedaald naar 25,31%.

Dat wil dus zeggen dat nog slechts 1 op 4 personen van alle inwoners van Borgloon, Heers, Kortessem en Wellen uitgenodigd moeten worden voor hun eerste prik. Het aantal volledig gevaccineerde inwoners van deze gemeenten steeg tot 44,76%. Deze week zullen we waarschijnlijk de kaap van 50% overschrijden!!

Volledig gevaccineerd? Laat het zien!
Neem een foto bij de selfiewall (in de wachtruimte na je prik) en post deze foto op sociale media met hashtags #samendoorpikkenwedecoronabubbel en tag Stad en OCMW Borgloon.

vaccinatiegraad 21 juni 2021

Vaccinatiegraad

Volg je de cijfers graag op de voet? Op www.laatjevaccineren.be/vaccinatieteller kan je de vaccinatiegraad per gemeente en provincie raadplegen.

Heb je algemene vragen over het vaccin, praktische vragen over het vaccinatiecentrum of jouw vaccinatiemoment? Stel ze aan de helpdesk van het vaccinatiecentrum:

Samen doorprikken we de coronabubbel!